Margaretha

Privat

Jag bor på en bondgård i Öra i Herrljunga kommun, gift med Lars sedan 1981 och har fyra barn plus ett fosterbarn. Jag har alltid tyckt om att jobba med människor, min man och jag har varit familjehem i 25 år och tagit emot missbrukare, alkoholister, psykiskt sjuka, förståndshandikappade, sommarbarn, mor- och barnplacering. Vi har tidigare haft mjölkkor i 23 år och jag har även arbetat inom restaurangbranschen.

Jag har alltid haft en positiv livssyn, mycket humor och oändligt mycket tålamod. Jag försöker att både äta och leva sunt. Jag lever nära naturen där stillhet lugn och avstressad miljö finns att tillgå.

Margaretha Södergren auktoriserad Homeopat och irisanalytiker

Inom familjen började vi behandla halsfluss som inte ville ge med sig – den bara vandrade runt i familjen. Jag behandlade med Belladonna och Hepar med mycket bra resultat. Jag behandlade även min äldste son, som då var 12 år, och hade haft astma i fyra år med Ipecacuana – och efter 1,5 månad var astman helt borta! Jag behandlade min man som fick ljumskbrock med Lycopodium och hela han blev till det bättre, inte bara brocket läktes utan han slutade snarka och gnissla tänder om natten. Han blev också mer mån om familjen.

Jag har sedan jag var liten varit motståndare till vanliga läkemedel och vaccinationer – utan att förstå varför. Under min utbildning har mycket fallit på plats och jag har nu förstått varför jag alltid tyckt och känt så.

Vi har fått vår sköna natur till skänks
för att vi behöver allt som finns där!

Utbildningar

  • Homeopati för djur. Kurs i 2 år för Homeopat Chris Jörgenfeldt i Falköping.
  • En 3-årig homeopatisk utbildning vid ISCH International School of Classical Homeopathy på distans i Göteborg.
  • En 3-årig medicinsk utbildning på Thalamus på distans i Göteborg och Uppsala
  • Ögon och Irisanalys. 1-årig utbildning vid ISCH i Borås
  • Massageutbildning. 1-årig utbildning hos CMS i Umeå (filial i Skövde)

medlem i SHR, Svenska Homeopaters Riksförbund


Margaretha Södergren, Auktoriserad Homeopat och Irisanalytiker
Skattegråden 1 Öra, 524 96 Ljung, www.margarethas.se
tel: 0321-840 78, mobil: 070 396 08 27, telefontid: vardagar 9.00-10.00